Onze jacht service diensten

Bij Boatcaptain begrijpen wij de passie en de liefde voor het water en zeilen. Daarom bieden wij een uitgebreide jachtservice die bijdraagt om uw vaarervaring te verbeteren en uw boot in topconditie te houden. Of u nu een ervaren zeiler bent of net begint aan uw maritieme avontuur, ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij al uw behoeften op het water.

Onderhoud: Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw boot in topconditie blijft, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw tijd op het water. Wij geloven dat onderhouden een goede investering is op de lange termijn zodat u uiteindelijk bespaart op reparatie kosten. Voor al uw motor, tuigage en zeilinstrumenten en andere onderdelen kan u bij ons terecht. Onze gecertificeerde B&G en Raymarine specialisten zorgen dat alles goed werkt.  Daarnaast bieden wij erkende inspecties  en keuringen van o.a. de HISWA aan zodat u veilig verder kan zeilen.

Reparatie: Voor complexe reparaties kan u altijd bij ons terecht. Wij hebben de kennis en het vakmanschap om het werk snel en efficiënt uit te voeren. Het maak niet uit of u een motorstoring, gelcoat schade of zelfs een gebroken mast heeft. Onze professionals staan voor u klaar.

Refits: Zoekt u verbeteringen voor uw jacht? Boatcaptain biedt u mogelijkheden van kleine upgrades van uw zeilinstrumenten tot een compleet vernieuwde boot.

Cosmetisch: Houdt u graag uw jacht in goede staat? Onze cosmetische experts zorgen dat uw boot altijd weer in perfecte staat is. Boatcaptain is een officieel applicator van Renskib. Daarnaast helpen wij u ook met Antifouling en uw bovendek om het teak weer te laten schijnen.

Onze onderhoudsdiensten

Boatcaptain gelooft dat onderhoud een goede investering is op de lange termijn zodat u uiteindelijk bespaart op reparatie kosten.Wij bieden inspecties, keuringen en onderhoud aan zodat u weer onbezorgd kan zeilen.

Inspecties & keurigen: Veiligheid staat bij Boatcaptain hoog in het vaandel, zodat u veilig het water op kan gaan. Tijdens een inspectie van uw boot doen wij bijvoorbeeld een vlakte dikte meting om te zien of uw boot veilig het water op kan. Onze gecertificeerde medewerkers bieden ook een breed scala aan verschillende inspecties en keuringen. U kunt bijvoorbeeld terecht voor een gecertificeerde HISWA tuigage inspectie of gaskeuring. Daarnaast zorgen wij ook dat al uw reddingsmiddelen up to date zijn zoals uw reddingsvlot en zwemvesten. 

Onderhoud: Onze gecertificeerde B&G en Raymarine monteurs zorgen dat al uw zeilinstrumenten goed functioneren en up to date zijn. Al het motor-, mast- en overige onderhoud kan bij ons in huis worden gedaan. Ook voor de watermakers van schenker kan u bij ons terecht.

Lierservice: Met ultrasoon reinigen zorgen wij ervoor dat uw lieren weer in nieuwstaat komen. Met borstelen komt alleen het grote vuil vrij. Door ultrasoon reinigen zorgen wij ervoor dat onmogelijke plaatsen en de kleinste onderdelen ook worden gereinigd. Zo kan u uiteindelijk veel langer doen met uw lieren.

Propspeed: Ervaar de voordelen van Propspeed met onze professionele applicatiediensten. Propspeed voorkomt aangroei op uw scheepsschroef en verbetert de prestaties van uw boot. Boatcaptain staat klaar om deze baanbrekende technologie op uw boot toe te passen.

Onze onderhoud opties

Onze reparatie diensten

De meest zorgvuldige eigenaren kunnen te maken krijgen met reparaties aan hun boot. Gelukkig zijn onze ervaren monteurs en vakmensen hier om u te helpen bij het herstellen van alle soorten schades aan uw boot, inclusief gelcoat schade of meubel herstel.

Gelcoat schade: Voor gelcoatschades gebruiken we geavanceerde technieken en materialen om de oorspronkelijke glans en afwerking van uw boot te herstellen. Onze experts mengen de gelcoat zorgvuldig om een perfecte kleurmatch te garanderen en gebruiken vervolgens professionele methoden om de schade te repareren en de gladheid en glans van het oppervlak te herstellen.

Bootschades: Wij zijn ook gespecialiseerd in het repareren van andere bootschades, zoals schade aan de romp, het dek, het interieur, en meer. Onze ervaren vakmensen staan klaar om alle soorten schades aan te pakken, groot of klein, en uw boot weer in topconditie te brengen.

Scheepstimmerwerk: Schade aan uw interieur? Onze vakman herstelt uw meubels in oorspronkelijke staat. Mocht het niet te reparen zijn dan maakt onze scheepstimmerman een nieuw meubel voor u.

Maatonderdelen: Helaas zijn vaak oude componenten niet meer te bestellen terwijl het onderdeel zelf nog prima werkt. Met onze 3d printer kunnen wij verschillende kunststof onderdelen voor u ontwerpen en produceren zodat u weer fijn en veilig kan verder zeilen. Daarnaast bespaart u ook de kosten op een heel nieuw onderdeel.

Onze reparatie opties

Onze refit diensten

Uw boot is meer dan alleen een vaartuig; het is een investering en een bron van plezier en avontuur. Daarom bieden wij uitgebreide refitservices aan om uw boot te transformeren en te upgraden naar uw wensen en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een cosmetische make-over, een structurele herstelling, of een upgrade van uw elektronica en interieur, ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw droom werkelijkheid te laten worden. Wij werken nauw met u samen om uw doelen en verwachtingen te begrijpen, en creëren dan een aangepast plan dat voldoet aan uw budget en tijdlijnen.

Onze refitservices omvatten een breed scala aan mogelijkheden, waaronder schilderen en lakken, vervanging van teakdekken, herstelling van romp en dek, modernisering van interieurs, installatie van nieuwe apparatuur door onze gecertificeerde B&G en Raymarine installateurs en nog veel meer. Wij streven ernaar om hoogwaardige materialen en vakmanschap te leveren, zodat uw boot niet alleen er goed uitziet, maar ook goed presteert en duurzaamheid biedt voor de toekomst.

Of u nu uw boot wilt opfrissen voor het komende vaarseizoen, of als u een uitgebreide renovatie plant om uw boot nieuw leven in te blazen, wij staan voor u klaar om uw dromen werkelijkheid te maken. 

Onze refit opties

Onze cosmetische diensten

Wij bieden we een uitgebreide reeks schoonmaak- en cosmetische mogelijkheden aan, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige producten zoals Renskib, om ervoor te zorgen dat uw boot er altijd op zijn best uitziet, zowel van binnen als van buiten. Onze diensten omvatten antifouling en schilderen, behandeling van teakdekken, en interieur schoonmaak, zodat uw boot haar glans behoudt en beschermd blijft tegen de elementen.

Renskib: Boatcaptain is een officieel Renskib applicator. Met hun verschillende reinigingsmiddelen zorgen wij dat uw boot weer gaat stralen.

Antifouling en Schilderen: Onze ervaren vakmensen kunnen uw boot voorzien van een nieuwe laag antifouling om aangroei van algen, mosselen en andere mariene organismen te voorkomen. Daarnaast bieden we ook schilderdiensten aan voor zowel het onderwaterschip als het bovendek, om uw boot een frisse uitstraling te geven en te beschermen tegen corrosie en slijtage.

Behandeling van Teakdekken: Teakdekken voegen niet alleen esthetische waarde toe aan uw boot, maar bieden ook comfort en grip tijdens het varen. Onze experts kunnen uw teakdekken behandelen met speciale reinigingsmiddelen om ze te beschermen tegen verkleuring, vlekken en slijtage. Met onze speciale nano coating wordt uw dek water- en vuilafstotend. Op deze manier blijven uw teakdekken er als nieuw uitzien en behouden ze hun natuurlijke schoonheid en duurzaamheid.

Interieur Schoonmaak: Een schoon en goed onderhouden interieur  draagt bij aan het comfort en de leefbaarheid van uw boot. Onze schoonmaakdiensten voor het interieur omvatten grondige reiniging van oppervlakken, stoffering, tapijten, ramen en andere interieurelementen. Wij gebruiken zorgvuldig geselecteerde reinigingsmiddelen en technieken om vuil, vlekken en geurtjes te verwijderen, zodat uw boot altijd uitnodigend en gastvrij is.

Onze cosmetische opties