Onze Renskib diensten

Boatcaptain is een officieel applicator en verkooppunt van Renskib. Renskib heeft verschillende cosmetische producten om uw boot in een uitstekende staat te brengen.

Ontdek de verschillende producten van Renskib voor polijsten en schoonmaak en zorg dat uw boot in een goede conditie komt. Al deze producten kunnen naar u opgestuurd worden of kan u aanschaffen bij onze yacht service in IJmuiden.

Boatcaptain biedt naast de verkoop van Renskib producten ook de mogelijkheid aan om uw boot te onderhouden en een Renskib cosmetische onderhoudssbeurt uit te voeren. 

Ons ervaren team zorgt dat uw boot weer in een uitstekende staat komt. Dit kan bij ons in de jachthaven in IJmuiden maar ook op locatie.

Ontdek Renskib

Renskib biedt de producten en methode aan die de cosmetische staat van uw boot goed onderhanden pakt. Renskib geeft aan dat door het eerlijk polijsten u een goed resultaat creëert die niet flatteert. De beschermde laag die diep glanst op uw boot ziet er goed uit en is ook duurzaam. Deze unieke polijstpasta's zijn zonder toegevoegde vetten of fillers.

Met deze unieke polijstmethode worden alle kapotgebrande en beschadigde gelcoat of lak verwijderd totdat u aankomt op de harde gelcoat laag die daaronder zit. Met Renskib wordt de originele laag en gladheid teruggebracht zodat deze beter wordt beschermd tegen alle invloeden en er beter uitziet. 

Door uw boot goed te onderhouden voorkomt u dat er meer schade ontstaat en langer mee gaat. Uiteindelijk bespaart u op onnodige kosten