Onze stallings mogelijkheden

Wij bieden verschillende stallings opties aan voor uw zeiljacht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw boot. Bij al onze stallings opties kan uw boot worden onderhouden door onze vakmannen, zodat deze weer vaarklaar is wanneer u weer het water op gaat.

Winterstalling: Onze ruime en verwarmde loods bied een veilige omgeving voor uw zeiljacht, waar het beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw jacht zorgvuldig wordt voorbereid op de winterstalling, met aandacht voor belangrijke aspecten zoals winterklaar maken van de motor, het aftappen van waterleidingen en het beschermen van gevoelige onderdelen.

Naast de bescherming van uw jacht, bieden wij ook een scala aan optionele services tijdens de winterstalling, zoals periodiek onderhoud, reparaties, en schoonmaakdiensten. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw jacht in optimale staat blijft. Met onze winterstalling kunt u met een gerust hart de winter doorkomen, wetende dat uw zeiljacht in goede handen is bij Boatcaptain en weer in topconditie is voor het volgende vaarseizoen. 

Buitenstalling: Wanneer u graag wilt dat uw boot uit het water wordt gehaald en er eventueel onderhoud aan uw jacht wordt gepleegd. 

Ligplaats: Voor ligplaatsen in de jachthaven van Marina Seaport IJmuiden kan u ook bij ons terecht. Ook voor deze opties kunnen wij u van dienst zijn met onze onderhouds en schoonmaak diensten.

Onze winterstalling

Tijdens de winterstalling hoeft u zich geen zorgen te maken om uw boot. Ons deskundig team zorgt dat deze periode uw jacht in top conditie blijft.
 
Bij Boatcaptain is onze winterstalling van alle gemakken voorzien. Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen mbt onderhoud.  
 
Onze stallings periode loopt van oktober tot april, zodat uw jacht tegen alle zware  weersomstandigheden is beschermd. Het is natuurlijk ook mogelijk om langer gebruik te maken van onze stallings diensten.
 
 
 
 
 
 
 

Winterstalling opties

Onze buiten stalling

Op het terrein van de jachthaven Marina Seaport IJmuiden bieden wij buiten stalling aan. Heeft u niet gelijk de behoefte om in onze winterstalling te staan? Wij hebben ook stallings opties voor u buiten. Zo kan u nog steeds gebruik maken van onze diensten.

Onze standaard onderhoud services kunnen ook buiten uitgevoerd worden. Mocht u onderhoud nodig hebben dan helpen wij u graag verder.

Wij bieden ook korte stallings plaatsen voor snelle reparaties waar de boot kort op de kant moet staan.

Staat u op een buitenplaats in de jachthaven en heeft u hulp nodig? Onze medewerkers kunnen u ondersteunen en voorzien van advies. Samen kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.

Onderhouds opties

Uw ligplaats in de jachthaven

Onze jachtservice is gevestigd in Marina Seaport IJmuiden. Gelegen op een ideale locatie langs de kust direct aan het noordzeekanaal. In de jachthaven zijn ligplaatsen voor jachten van alle maten en typen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke aanlegplaats voor een kort verblijf of een vaste ligplaats voor langdurige accommodatie, wij bieden een scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen.

Marina Seaport IJmuiden beschikt over moderne voorzieningen uw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Van goed onderhouden steigers en stroomaansluitingen tot luxe sanitaire voorzieningen.

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke ligplaats voor een weekenduitje of een vaste ligplaats voor uw droomjacht, Marina Seaport biedt alles wat u nodig heeft voor een ongeëvenaarde ervaring op het water. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze ligplaatsen en reserveer uw plek in de jachthaven.

Onze diensten