Onze support diensten

In onze yacht service doen wij meer dan alleen onderhouden, repareren en refits. Ondersteuning voor zeilers is net zo belangrijk. Onze visie is om u te ontzorgen zodat u optimaal kan genieten op het water. Of u nu een wedstrijdzeiler bent of wilt touren in verschillende gebieden, ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij al uw behoeften op het water.
 

Ondersteuning voor race teams: Boatcaptain biedt technische ondersteuning voor raceteams en zeilers die meer uit het zeilen willen halen. Wij zorgen dat uw boot altijd vaarklaar is zodat u zich volledig kan concentreren op de race.

Crew support: Wij bieden een grote poule aan van professionele zeilers. Vaart u graag wedstrijden maar heeft u meer ondersteuning nodig dan helpen wij u graag verder.

Deliveries: Wilt u graag uw zeiljacht naar een ander gebied varen maar heeft u de tijd of ervaring niet? Onze levering service garandeert dat uw zeiljacht veilig wordt vervoerd. Boatcaptain biedt aan om met gecertificeerde schippers uw jacht naar de gewenste bestemming te varen.

Onze technical support diensten

Ons streven is het ondersteunen van teams die het maximale uit hun sport willen halen. Boatcaptain stimuleert wedstrijd teams  zodat zij op hun best kunnen presteren.

Afgelopen jaar was Boatcaptain Official supplier van Team JAJO in The Ocean Race 2023. Tijdens races is het van belang dat een team optimaal presteert.  Door al hun werk en ondersteuning is de ploeg uiteindelijk als 2e geeindigd in hun klassement.

Out of the blue is een team 4 ambitieuze studenten zonder enige roerervaring, roeiden begint dit jaar the World thoughest Row. Een strijd om in een roeiboot de Atlantische Ocean over te steken. Door hard te trainen en verschillende ondersteuning konden zij maximaal presteren. Boatcaptain ondersteunde met alle technische aspecten van de boot zodat zij al hun energie in de race konden steken. Overal met een welverdiende 1e plaats in de klasse voor 4 personen.  Daarnaast hadden ze een ongelofelijke mooie 2e plaats in de heren klasse en ook overall. 

Tijdens verschillende trainings kampen biedt Boatcaptain ondersteuning om teams te ontzorgen tijdens hun training. Door stalling en spoed reparaties zorgen wij dat team hier onbezorgd kunnen trainen. 

Wilt u zien wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen team. Wij helpen u graag verder zodat u volledig wordt ontzorgd en kan focussen op uw race. 

Onze support opties

Onze Crew diensten

De beste stuurlui staan aan wal, klaar om u van dienst te zijn. Onze crew poule is enorm en heeft een passie voor zeilen. De juiste mensen zoeken voor uw zeiljacht is een uitdaging en Boatcaptain ondersteunt in deze zoektocht. Onze ervaren zeilers beschikken over de nodige certificaten en ervaring om uw zeiljacht veilig over zeeën en oceanen te navigeren.

Voor race teams die op zoek zijn naar een goede crew bieden wij ervaren zeilers die maximaal willen presteren. Zo kan uw team strijden voor de beste plekken.

Naast onze delivery service bieden wij ook crew aan om u te ondersteunen bij uw zeil avontuur. Met een grote variatie aan zeilers kunnen wij u helpen met de juiste match. 

Onze crew opties

Onze delivery diensten

Bij Boatcaptain bieden wij professionele leveringsdiensten voor zeiljachten, zodat uw jacht veilig en efficiënt naar elke gewenste bestemming kan worden gebracht. Of u nu een nieuw zeiljacht heeft gekocht en het naar uw thuishaven wilt laten vervoeren, of als u uw jacht wilt verplaatsen naar een andere locatie voor een zeilavontuur, ons ervaren team staat klaar om u te helpen.

Onze ervaren schippers beschikken over de nodige expertise en ervaring om uw zeiljacht veilig over zeeën en oceanen te navigeren. Wij begrijpen dat uw jacht voor u meer is dan alleen een vaartuig. Daarom behandelen we uw jacht met de grootst mogelijke zorg en aandacht tijdens het hele leveringsproces.

Of het nu gaat om een korte kustreis of een transoceanische oversteek, wij zorgen voor een grondige voorbereiding en planning om ervoor te zorgen dat uw jacht veilig en op tijd op zijn bestemming aankomt. Wij houden rekening met factoren zoals het weer, de getijden, de zeilcondities en de navigatieroutes om een soepele en probleemloze levering te garanderen.

 

Onze delivery opties