Welkom bij Boatcaptain

Ons Verhaal

Boatcaptain is uw yacht service in Marina Seaport in IJmuiden. Ons bedrijf is opgericht in 2022.  Een nieuw en fris bedrijf met een visie om zeilers zo goed mogelijk te ondersteunen. Met jarenlange ervaring in de zeilbranche met bouwen, charteren, instrueren en schipperen. Met passie een voor zeilen bieden wij net dat stapje extra om zeilers zo goed mogelijk te helpen. Een Bootcaptain is hier om volledige service te bieden aan zeilers, zeiljachten en raceteams. Hierdoor kunt u zorgeloos en veilig varen.

Het is ons doel dat u niet hoeft na te denken over het onderhoud maar alles kan overlaten aan Boatcaptain. Met onze persoonlijke aanpak luisteren wij naar uw wensen en adviseren als er iets beter kan. 

Met onze ervaren medewerkers en breed netwerk zorgen wij voor alles wat u nodig heeft. Zo kunnen wij u een totaaloplossing bieden zonder dat u naar verschillende partijen moet.

Onze yacht service ligt direct aan de Noordzee in IJmuiden maar natuurlijk ondersteunen wij ook op locatie. Zo kan u altijd rekenen op de service  van Boatcaptain.

Onze locatie